maandag 28 januari 2013

7 quick takes....


  1. Onze tuin is officieel ingewijd dit weekend met een heerlijke zondagmiddaglunch met vrienden. Echt genieten om een eigen plekje buiten te hebben. 
  2. De muren van onze woonkamer zijn allemaal voorzien van een nieuw kleurtje. Dat het zo moeilijk zou zijn om de juiste kleur te vinden hadden Hartmut en ik niet verwacht. Maar waar je je bij andere aankoopdilemma's nog kan laten leiden door het verschil in prijs maakt het bij verf niets uit welke kleur je kiest. Allemaal even duur. Uiteindelijk hadden we vijf testers op de muur en is het 'Stonewash' geworden. Foto's komen later want nu lijkt de woonkamer nog teveel op een bouwplaats in plaats van de gezellige plek die we voor ogen hebben. 
  3. Dit is een echt huisvrouwenfeitje maar wel een die me erg gelukkig maakt. Ooit het verschil opgemerkt tussen wasgoed dat binnenshuis opgedroogd is en wasgoed dat lekker in de wind en zon is uitgewaaid? Inderdaad, een wereld van verschil. Nu we een tuin hebben, en Hartmut de wasmachine aangesloten heeft heb ik Zaterdag het eerste wasje gedraaid. Heerlijk!
  4. Op een muur in ons huis willen Hartmut en ik iets speciaals doen en we zijn er nog niet helemaal over uit wat we willen. Ik hoorde zonet op de radio dat het vandaag 'Bubble wrap appreciation day' (bubbeltjesplastic dag). Daar vertelden ze ook dat bubbeltjesplastic eerst was uitgevonden als behangpapier. Hartmut en ik hebben misschien een oplossing voor onze kale muur! ;-) 
  5. Ik heb twee collega's in Kaapstad en ze zijn alletwee zwanger, allebei zijn ze deze week uitgerekend . Je kan je dus voorstellen dat ons kantoor echt 'in verwachting' is....
  6. Bafana Bafana (het ZA voetbalteam) heeft het tot in de tweede ronde van de 'African Cup Of Nations' geschopt. Gisteren moesten ze spelen tegen Marokko. We hebben geen TV en hadden ook geen radio aan maar vanwege de vele supporters met vuvuzela's wisten we perfect wat de score was. 
  7. Onze vrienden Cleo en Jan hebben een zoontje gekregen. Ik ben zo blij voor ze! En zou zo graag even langs willen komen. Heel veel digitale liefde en knuffels voor jullie alledrie!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

http://www.vtwonen.nl/wooninspiratie :)
groetjes, marieke

Anoniem zei

Of een kale muur gebruiken als projectievlak voor films ... :-)
Zijn de kindjes al geboren?

Dit vind je misschien ook wel leuk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...