woensdag 3 april 2013

7 quick takes....


  1. Ten eerste, excuses voor mijn mediastilte. Heb ik ongewild toch een (blog)stille week gehouden. Ik hoop vanaf nu weer wat actiever te zijn!
  2. Zaterdag had ik een dipje en mistte ik mijn familie en vrienden heel erg. Het leek alsof iedereen om ons heen leuke dingen ging doen met de familie. Gelukkig werd ik eraan herinnerd dat het met Pasen niet draait om het lekkere eten en het samenzijn met de familie, hoewel dat heel erg leuk is, maar dat het gaat om het grote geschenk dat we van God gekregen hebben! En met dat in het achterhoofd had ik weinig reden om nog verdrietig te zijn. (Nu klinkt het wel erg zwart wit, dat besef kwam erg geleidelijk.)
  3. We hebben uiteindelijk een heerlijk paasfeest gevierd. We hadden een groep mensen uit de kerk uitgenodigd voor een paasbrunch die uitliep in een lunch, een theedrinken en een heel gezellige spelletjesmiddag zoals je op de foto kan zien….
  4. Paasmaandag werden we ineens overvallen door de winter. Rond  de middag begon het te regenen en het hield niet meer op tot de volgende ochtend. Erg nat buiten, maar gelukkig erg knus in huis. We hebben voor het eerst de open haard aangestoken en het was heerlijk om met een boek en een glaasje port op mijn kleedje voor de haard te liggen. Zo overleef ik de winter wel!
  5. Hartmut heeft niet stil gezeten in huis. We hadden een hele mooie lamp in een lampenwinkel gezien maar omdat hij veel te duur was heeft Hij hem nagemaakt voor boven de eettafel. Hij gaat er ook nog twee maken voor in de gang en in de woonkamer. Beter goed gestolen dan slecht bedacht…
  6. Mijn familie stuurde foto’s van hun paasfeest en er waren ineens allemaal ‘vreemde meisjes’ in de foto omdat bijna al mijn broers nu een vriendin hebben. Gezellige boel!
  7. Over twee weken moet ik spreken op een grote internationale conferentie in Johannesburg. Alle hoofdrolspelers in moeder en kind zorg wereldwijd zullen er hun zegje komen doen… Leuk maar toch ook wel erg spannend! 

1 opmerking:

Cléo zei

Zalig Pasen! Een glaasje port :p Soms zou ik Hartmut even willen lenen. De luster in de living is al een tijdje stuk... En... way to go bro's! :D

Dit vind je misschien ook wel leuk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...