woensdag 27 juni 2007

Voor het laatst examens en voor het eerst lariam-pilletjes


Zag ik daar een koe voorbijvliegen? Waar komt ineens die vreemde kramp in mijn schouder vandaan? Had ik die rode vlekken zonet ook al?

Nee, ik heb geen acute paniekaanval, ik heb gewoon zonet mijn eerste lariampil(=antimalaria-pil) genomen. Een pil die bekend staat om zijn merkwaardige bijwerkingen waaraan bijna niemand ontsnapt. Vorige keer had ik nergens last van, iets wat ik wel spijtig vond want een goede hallucinatie lijkt me best de moeite waard. Helaas is de meest voorkomende bijwekring slapeloosheid.. en dat is iets waar ik nu niet direct op zit te wachten.

De lariampil (met of zonder bijwerkingen) betekent weer een stapje dichter bij Kenia, nog 11 dagen om precies te zijn. Wat mij betreft kan het niet snel genoeg gaan. Ik heb maandag mijn laatste examen gemaakt en ben nu nog in Leuven om wat laatste dingen af te maken en om te wachten op de examenuitslag die ik vrijdag zal krijgen.
Het is raar om te weten dat ik zo lang niet in Leuven zal zijn. Ik ben er blij mee dat ik verwacht dat ik het een beetje zal gaan missen. Als dat nog steed zo is aan het einde van mijn tijd in Kenia zal het misschien ietsje gemakkelijker zijn om daar weg te gaan. In ieder geval gemakkelijker dan vorig jaar, toen ik absoluut niet wist waar ik terecht zou komen en of ik het wel leuk zou vinden. Ik heb nu helemaal mijn plekje gevonden in Leuven en ben er ontzettend blij mee.

Nu ga ik slapen.. dan zullen de 11 nachtjes voor ik het weet er nog maar 10 zijn. (tenzij de lariam me gaat plagen)

1 opmerking:

Anoniem zei

gefeliciteerd!

Dit vind je misschien ook wel leuk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...