vrijdag 26 november 2010

Terug thuis....

Ik was van plan om terwijl ik in Nederland was een blog te plaatsen. Ik had daar immers overal de beschikking over draadloos internet (In bed, in bad en in de trein…) en het leek me dus niet zo’n moeilijke taak. Niets bleek minder waar, ik had het zo druk met mensen ontmoeten, presentaties geven, genieten van het Nederlandse weer en dingen voorbereiden voor de bruiloft dat ik er helemaal niet aan toe gekomen ben. En nu ben ik terug in Zuid Afrika waar ik alleen internet heb als ik op kantoor ben (vandaag dus voor de eerste keer) Dinsdag ben ik, na een paar interessante vluchten aangekomen op het vliegveld in Kaapstad. Daar werd ik door Hartmut verstopt achter een mooi boeket met rozen opgewacht. Het was heerlijk om hem weer te zien. Woensdag hebben we gelijk maar weer de dag doorgebracht op Home Affairs, om een visum aan te vragen. Deze keer geen vrijwilligersvisum maar een ‘echtegenoten vergunning’, dat klinkt toch wel leuk! Gisteren weer aan het werk in het ziekenhuis en vandaag kantoorwerk en staffmeeting.

Ik wil iedereen bedanken voor de geweldige tijd die ik heb gehad in Nederland/België, ik heb er ontzettend van genoten en ben nu vol energie en motivatie voor een nieuw seizoen hier, het seizoen van het getrouwde leven. Dus, maak uw borst maar nat voor nieuwe blogs over mijn werk en leven hier in Zuid Afrika, ik heb er zin aan!

Liefs Anneke

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoera! Een nieuwe post. En een belofte voor meer.
Vanmiddag ga ik naar de fotograaf (pasfoto in 2 minuten) en morgenochtend naar het stadhuis. Enkel mijn oude paspoort nog vinden ...

Cléo zei

En blogs over pas getrouwd zijn, met veel onbedoelde humor aub ; )

Anoniem zei

Lieve Anneke en Hartmut
fijn dat je na een fijne tijd inNederland weer thuis bent, succes met al je werk , en hopenlijk tot ziens half december
liefs van ons.ps leuke foto !!!

Dieke zei

ja! ik heb er ook zin in! Was heel tof om je weer te zien en te spreken. God bless in all you do! xxx

Dit vind je misschien ook wel leuk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...