vrijdag 8 oktober 2010

Getrouwd!!!.... nouja, een beetje dan...

Afgelopen woensdag was heel speciaal voor ons. Hartmut en ik zijn op voor de wet getrouwd. Het was een fantastische avond, veel specialer dan we allebei verwacht hadden, met dank aan onze lieve vrienden van onze bijbelstudiegroep. We hadden verwacht gewoon even handtekeningen te zetten, en dan door te gaan met de gewone gang van zaken maar het werd een avond die we niet snel zullen vergeten. Het begon al met de mooie beetle (de huurauto waarmee Astrid door Kaapstad scheurt), daarna heerlijk eten, mooie bloemen, veel kaarsen en lieve, mooie woorden. Vanaf woensdag ben ik dus Anneke Jagau...
Ik heb al veel vragen gekregen dus bij dezen de antwoorden. In Zuid Afrika mag een dominee je voor de wet trouwen als hij daar een vergunning voor heeft, je hoeft dus niet naar het stadhuis toe te gaan. Je mag trouwen op een plek naar keuze, als er maar een dak boven is, dus zelfs een prieeltje in een park is goed. We hebben het nu al gedaan omdat de kantoren in Namibie waar we het eigenlijk hadden willen doen vlak voor de bruiloft, rond kerst anderhalve maand gesloten zijn. Een andere reden waarom het handig was om het eerder te doen is dat ik nu gelijk bezig kan met het aanvragen van een relatives-permit in plaats van een vrijwilligers visum, dit permit is veel gemakkelijker om te krijgen, langer geldig en goedkoper. We wonen nog niet samen, dat doen we pas in December na de echte bruiloft. We hebben al wel een huisje, vanaf 1 januari, waar we heel blij mee zijn.
Het is al weer vrijdag, straks begint het weekend waarin ik van plan ben om Astrid alle mooie kanten van Kaapstad te laten zien, genieten! En natuurlijk moeten we wat dingen voorbereiden voor de echte bruiloft in december, want trouwen doe je maar 1, euhm... 2 keer ;)
Liefs Anneke Jagau

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Proficiat!
Het ziet er heerlijk uit (vooral het eten). Spannend ... Anneke Jagau. Nu moet je het adres van je blog aanpassen. :-p

Cléo zei

Blij voor jou!
Zo tof dat het alsnog een heel speciale avond werd. Mooi hoor, jullie nog-niet-echt-maar-wel-chique trouwoutfit. We tellen af!
Cléo (en Jan vindt dat ook)

G&B zei

Anneke,

We hebben je gevonden (op het web) en ontdekken dat jij ook gevonden bent (in het echt). Gefeliciteerd!

tot later
Gert en Brenda en co/zo

Jack Moesker zei

Congratulations Hartmut en Anneke!
Julle is mooi op pad om gering te raak........
Uncle Jack

Dit vind je misschien ook wel leuk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...