maandag 25 augustus 2008

Mooi!Ik voel me een beetje verplicht om een nieuw stukje te schrijven. Niet omdat ik zo veel te vertellen heb maar omdat ik vanaf morgen naar Ombeyi ga om daar de rest van de week door te brengen. Ik ga daar les geven aan de moeders en vroedvrouwen, kijken hoe veel de kleine Jan Ties al gegroeid is en meehelpen met Care and Compassion, een programma dat hulp biedt aan AIDS-patienten. Het gaat niet goed met Ombeyi, veel mensen sterven ten gevolge van HIV, iedere keer als ik mensen uit het dorpje spreek komen ze weer met slecht nieuws.

Ik ben hier nog maar anderhalve week en moet en wil nog zo veel doen. Daarom maak ik me er maar weer eens van af met een foto...
ik zou graag willen dat iedereen hier langs kon komen om samen met mij te werken, om samen de ervaring te delen..
En ik snap het als je niet in stinkende sloppenwijken wilt werken, ik begrijp het als je niet constant met armoede geconfronteerd wilt worden en het is geen schande als je denkt dat je het niet overleeft zonder water en electriciteit.
Maar ik weet zeker dat de helft van de lezers na het zien van deze foto al op zoek is naar goedkope vliegtickets in de richting van Kisumu.
Hier had ik gisterochtend mijn ontbijt. Niets beter dan thee drinkend met je benen in het zwembad uitkijken over het meer... Het leven in Kenia maakt me gelukkig!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb al overwogen om een ticket te kopen, maar om andere redenen dan jij noemt. De multimeter voor de elektrische problemen ligt al klaar. Ik denk dat ....... iemand hem even komt brengen!
Pappa

Regenhart zei

nou nou wat heerlijk!

Anoniem zei

Ha Anneke,
Het ziet er idd zeer aantrekkelijk uit....
Geniet nog van je laatste week daar.
groetjes,
Renate

Alieke zei

Lief nichtje,
't Zit er zeker sterkte met het weer wennen aan het hollandse/belgische! En je weet waar je het voor doet...
Geniet ook van je geliefde!!
Tot over een tijdje, hoop in 2009 wat verhalen te kunnen uitwisselen...
Kus, alieke

Anoniem zei

lieve anneke,

geniet van je laatste overvolle week in kenia, ohhh je wilt nog meer fotoos van je prins ja ja,wij hebben ook nog 700 vakantiefotoos...!!!

he liefs van ons en tot gauw.

Dit vind je misschien ook wel leuk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...